• Mayıs Ayına Özel Tüm Halılarda 20% İndirim + Sepette Ekstra %5 İndirim

  • Giriş Yap
Whatsapp

Shaggy Halı ile Ev Dekorasyonu

21.06.2022

Shaggy halı ev dekorasyonu için en sık tercih edilen halı modellerinden biridir. Farklı tasarımları ve kaliteli malzemesi ile insanların ilk tercihlerinden biri olurlar. Tüylü yapısı, rahat kullanımı ve modern görünümü ile evinize farklılık katarlar.

Zarif bir görünüme sahip olan halılar ayrıca evinizin daha sıcak bir ortam olmasını sağlar. Klasik halılardan farkı kabarık ve kalın olmasıdır. Uzun tüyleri ile yumuşacık yapısı sayesinde ayaklarınız her zaman konfor içerisinde olur. 

Farklı renk çeşitleri ile evinizin dekorasyonunda modern bir değişiklik yapmanızı sağlarlar. Halıların birçok farklı boyutu vardır. Kullanmak istediğiniz alanın büyüklüğüne uygun olarak dilediğiniz boyutu seçebilirsiniz.

İpek, oval, dikdörtgen, desenli, düz renk, örgü modeller, yolluk halı modelleri ile birçok farklı seçeneğe sahip olursunuz. Orijinal desenler ve modeller ile evinizde kendi tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Sade bir tarzınız varsa tek renk halıları tercih edebilirsiniz.

Koridorlarınız için dikdörtgen halı modelleri seçebilirsiniz. Banyo veya mutfak alanlarında oval modelleri tercih edebilirsiniz. Odanın metrekaresine göre halının boyutu belirlenir. 

Shaggy halı modelinin en büyük farklı malzemenin her zaman kaliteli olmasıdır. Polyester, polyamid, polipropilen kumaşlarından üretilirler. Bir halıda %70 oranında polyester ile %30 oranında polipropilen bulunur. 

Kaliteli kumaşlar sayesinde halınızı uzun seneler boyunca temiz ve kusursuz şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. 70x110 ile 200x290 ölçülerinde ve daha pek çok ölçüde modeller vardır.

Shaggy Halı Nedir

Shaggy halı modeli kaliteli kumaşları ve son moda renk ve desenleri çocuk odası ya da banyo gibi alanlarda da şık dekorasyonlara kavuşmanızı sağlar. Banyo ve çocuk odaları için kaymaz zemine sahip halı modelleri tercih edebilirsiniz.

Uygun fiyat seçeneklerine sahip olan halıların beğenilmesinin bir diğer nedeni de kalitesine rağmen fiyat aralıklarının çeşitli olmasıdır. Shaggy halı modelini kullanmaya başladığınızda eviniz daha sıcak bir havaya kavuşur. 

Temizliği kolay olan halılar sizi yormazlar. Birçok modele ve renk seçeneğine sahip olduğu için her tarza uygun halı modelleri olması da kullanıcılar tarafından takdir edilir. Halınızı yıkayacağınız zaman tek olarak yıkamalı ve diğer çamaşır türleri ile birlikte yıkamamalısınız.

Yıkama yaparken kaliteli bir halı yıkama şampuanı kullanmanız gerekir. Yıkama suyunun sıcaklığı 30 dereceyi aşmamalıdır. Halı yalnızca su ile yıkanmalı ve sonrasında kurumaya bırakılmalıdır. Halınızı temizlemek için birçok pratik bilgi de mevcuttur. 

Dekorasyona uyumlu olması ve şık bir hava katması Shaggy halıların en çok seçilmesinin nedenlerinden biridir. Dikkat etmeniz gereken husus temizliğin dikkatli yapılmasıdır.

Evinizin dekorasyonu halınız ile tamamlanır ve en önemli ögelerden biridir. İnsanlar kendi tarzını evinde yansıtmak için en çok halı modeline dikkat ederler. Uzun tüyleri ile herkesin çok sevdiği Shaggy halılar modacıların da en çok tercih ettiği modellerdir. Halınız ile kendinizi her zaman rahat hissedersiniz.

Shaggy Halı Modelleri

Shaggy halıların görünümü postu andırır. Halı modelleri arasında en çok tercih edilen modellerden biridir. Uzun tüylerinin ölçüsü 3cm ya da 6cm arasında olur. Uzun tüyleri olması nedeniyle temizliği bazı kadınları korkutabilir.

Fakat halılar doğru şekilde temizlendiğinde sizi asla yormazlar. Yumuşacık yapısı ile özellikle kış aylarında ayaklarınızın üşümesine engellerler. Büyük boyutlardan banyo ve mutfak gibi alanlar için olan küçük ve orta boyutlara kadar pek çok model vardır.

Shaggy halı modelleri evinize son derece farklı bir hava katarlar. Kabarık ve kalın yapıları sayesinde çocuklu evlerde kış aylarında hastalıklara karşı da koruma sağlarlar. Üretimde kaliteli iplik kullanılır ve dayanıklı malzemeye sahiptirler. 

Halınızı temizlerken çırpma yöntemini kullanmanız daha kolay temizlemenizi sağlar. Temizlik yaparken halınızı çırptığınızda uzun tüylerin alt bölgesindeki toz ve kirlerden de daha kolay kurtulmuş olursunuz. Elektrik süpürgesi ile temizlik her zaman yeterli olmayabilir.

Bu sebeple çırpmak sizin için daha faydalı bir temizlik yöntemi olur. Büyük boyuta sahip olan halılarınız varsa düzenli aralıklar ile halı yıkama firmaları kullanabilirsiniz. Temizlik bu şekilde profesyonel yöntemler kullanacakları için garanti olmuş olur. 

Halınızı temizlerken özel bir malzeme kullanmanız gerekmez. Yalnızca kaliteli malzeme kullanmanız yeterli olur. Diğer halılarınız için ne kullanıyorsanız Shaggy halı için de kullanabilirsiniz. Halınız için çamaşır makinesi de kullanabilirsiniz fakat bu durum çok sık olursa yıpranma yapabilir.

Shaggy Halı Yıkama

Shaggy halılarınızı temizlemek istediğinizde elde yıkamak en doğru yöntem olur. Çamaşır makinesi kullandığınızda halınızın ömrünü kısaltabilirsiniz. Eğer sabun kullanırsanız halınızın hızlı kuruması için dikkat etmeniz gerekir.

Halınız uzun süre ıslak kalırsa tüylerin yapısında bozulma meydana gelebilir. Uzun süre ıslak kalan halılar kötü koku yayabilir ve hatta küf yapabilirler. Bu sebeple kuruma işlemine dikkat etmeniz gerekir. 

Halı yıkarken sert fırça kullanırsanız yine halınızın yapısı bozulur ve tüyleri yıpranabilir. Orta sertlikte bir fırça kullanmak her zaman daha faydalıdır. Araba fırçası denilen ürünler bu işlem için doğru bir seçenek olurlar. 

Halınızı yıkamak istediğinizde içerisinde kimyasal madde bulunan malzemeler kullanmamanız gerekir. Kimyasal malzemeler halınızın yapısını bozarlar. Eğer halıda leke oluşumu olduysa bu lekeden doğal yöntemlerle kurtulmanız en doğrusudur.

Halıda leke oluştuğunda beyaz ispirto, sirke, tiner gibi malzemeler kullanarak lekeden halınıza zarar vermeden kurtulabilirsiniz. Bu malzemeleri halıya direkt dökmeden içine su karıştırdığınızda daha güvenli bir kullanım sağlarsınız. 

Eğer doğal ürünler ile temizlik yapmak istiyorsanız karbonat da kullanabilirsiniz. Shaggy halınız için karbonat kullandığınızda uzun tüylerin alt kısmındaki kir ve bakterilerden de kurtulmuş olursunuz. 

Temizlikten bir önceki gün gece vakitlerinde halınızın üzerine karbonat serptiğinizde gece süresince eğer bakteri varsa ortadan kaybolur. Sonraki gün sadece suyla ıslatılmış bezle silerek temizliği kolayca tamamlayabilirsiniz.

Shaggy Halı Kullananlar

Shaggy halılar kaliteli kumaşları ile en temiz kullanım sağlayan halı modellerinden biridir. Shaggy halı nedir dendiğinde herkesin aklına öncelikle kalite gelir. Temizliğinden korkuyorsanız birçok farklı doğal yöntem de mevcuttur.

Örneğin halınızı bir süre güneşte bekletirseniz tüylerin alt kısmında oluşan bakteriler doğal yollarla yok olurlar. Çırpma ya da bir sopa yardımıyla halınızı temizleyebilirsiniz. Sopayı zarar vermeyecek şekilde vurduğunuzda halıdaki toz ve kirlerden de kurtulmuş olursunuz.

Vaktiniz az ise mop kullanarak da halınızı temizleyebilirsiniz. Halının üzerinde gezdirdiğiniz mop kirleri ve tozları halınıza zarar vermeden temizler. Burada mopun çok fazla ıslak olmamasına dikkat edin. Halıda kırıntılar varsa en etkili temizlik yöntemlerinden biri budur.

Temizlik için illaki deterjan olması gerek diye düşünüyorsanız Arap sabunu kullanarak temizliğinizi yapabilirsiniz. Halı kullanımında lekeler de oldukça can sıkar ama Shaggy halınızdaki lekelerden kolayca kurtulabilirsiniz. Örneğin halınıza çay ya da kahve döküldüyse suyla karıştırılmış amonyak veya ispirto kullanabilirsiniz.

Halınızdaki lekeyi çıkarmak için silme işlemini sürterek değil de tampon uygulama gibi yapmanız daha avantajlı olacaktır. Çamur ya da alkol gibi maddelerin lekesinin de çıkması zordur. 

Bu gibi maddeler için deterjan da kullanabilir ve lekeyi silebilirsiniz. Burada önemli olan halınızı çok fazla ıslatmamak ve doğru malzemeleri kullanmaktır. Shaggy halı modelleri sağlığınızı koruyan ve kaliteli bir ortam sağlayan halılardır.

Shaggy Halı Temizliği

Shaggy halıların yumuşacık ve uzun tüyleri evinizde konforu sağlar. Ev dekorasyon için hareketli modelleri ile evinizi sıcacık bir yuvaya dönüştürürler. Kaliteli iplerden üretilen halılar düz veya bükümlü modellere de sahiptir.

Birçok farklı ebada sahiptirler ve hisleri ve görünümü posta benzer. Kaliteli malzemeden üretildiği için insanlarda alerji oluşumuna neden olmazlar. Tüyler kaliteli olduğu için temizliği de zor olmaz.

Shaggy halılar hem insan sağlığına uygun hem de çevreyi koruyacak şekilde üretilirler. Geometrik desenler ile evinize farklı bir hava katarlar. Düz renk ya da desenli halı modelleri tercih edebilirsiniz. 

Pastel tonlarından parlak renklere kadar geniş bir renk skalasına sahiptir. Kış ayları için zemin ısısını korurlar ve ayaklarınızın her zaman konforlu ve sıcak kalmasını sağlarlar. 

Parlak iplerden üretilen modeller sayesinde evinizde aydınlık ve ışıltılı bir görünüm elde edersiniz. Halılar antistatik olduğu için tüylenme yapmazlar. Kaliteli bir halı şampuanı ile ya da suyla karıştığınız Arap sabunu ile kolayca temizlenebilirler. Kaliteli yapıyla uzun yıllar boyunca aynı verimle kullanabilirsiniz.

Shaggy Halı Alerji

Shaggy halı kaliteli malzemeden üretilir ve insanlarda alerjiye neden olmazlar. Çocuklu evlerde kullanımı güvenli ve rahattır. Uzun tüyleri her zaman sıcak ortam sağladığı için sağlığınız için de faydalıdır.

Klasik düz modellerin yanında son moda üç boyutlu desenlere sahip olan halılar da oldukça popülerdir. Ortamı ısıtır ve evinize şıklık katarlar. Halıda kullanılan iplik yöntemine göre ve modele göre farklı fiyat seçenekleri vardır.

Halınız eviniz için tamamlayıcı dekor olduğundan tüm yaşamınız boyunca güvenle Shaggy halıları kullanabilirsiniz. Yatak odaları için de en çok tercih edilen ürünlerdir. Sabahları yumuşacık yapısına ayaklarınızla basmak güne enerjik başlamanızı sağlar. 

Kabarık görünümü sayesinde evinizde daha huzurlu ve sıcak bir hava yaratırlar. Halınızı yıkarken 30 dereceyi aşmayan bir sıcaklık kullanmanız gerekir. Halınızı doğal yöntemlerle kolayca temizleyebilir ve her zaman sağlığınızın güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

Halı kullanımı için kaliteli malzeme her durumdan önemlidir ve en kaliteli kullanımlardan biri de Shaggy halı olduğu için ülkemizde bolca kullanılır.

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.